3.5.2016

Tiedotusta Facebook- sivuiltamme

 
"Hallitus taas pani mietintämyssyn päähänsä ja suunnitteli kaikenlaista tälle kesälle.
 
Kaivannon rannan perinteiset siivoustalkoot pidetään keskiviikkona 18. toukokuuta klo 17.30, tai aikaisemminkin siellä on joka vuosi porukat jo siivoilleet, miten kukin ehtii. Haravat voi ottaa mukaan jos haluaa, tai keräilee roskia, töitä löytyy. Ja lopuksi taas paistamme makkaraa ja mehuillaan, sekä suunnitellaan suuria porukalla. Toivottavasti osuu kiva ilma...

 
Mato-onkikisat on tarkoitus pitää sunnuntaina 14. elokuuta, klo 17 alkaen. Asiaan palataan myöhemmin ja ilmoitellaan kaupan ovessa sekä lehdessäkin.
 
Muita reissuja voikin sitten suunnitella siellä siivoillessa, kesäteatteritkin aina kiinnostavat.
Viime kesänä teimme retken Olavi Virran teatteriesitykseen Sysmään, ja bussi täyttyi mukavasti.


Jäsenmaksu on sama edelleen, eli 10 €/henkilö. Sen voi maksaa yhdistyksen tilille FI58 4212 1220 1018 55. Aika mukavasti olettekin sen muistaneet, kiitos siitä!

Fb-sivuillahan meitä onkin jo 29, eli seuraajia on mukavasti, lisää saapi kavereita esittää mukaan. Eihän meillä mitään niin järisyttävää täällä Kaivannossa tapahdu,(onneksi) mutta jotainhan aina kirjoitellaan ja mukaan houkutellaan.

Tuota ihanaa metsää ja rantaahan meillä täällä riittää, niin ensi kevääksi voisimme järkätä linnunpönttötalkoot tänne, ja siten saamme linnut laulamaan oikein kunnolla!! On siis suunnitteilla, ideoidaan lisää porukalla"

Siispä Tervetuloa myös seuraamme rannan siivoustalkoissa, onkikilpailuissa, Facebookissa ja ja ja...
ties' mitä tässä vielä keksitäänkään ;)

AURINKOISIA PÄIVIÄ TOIVOTELLAAN KAIVANNOSTA!